ICAROS hatás I.

Nyak kezelése

A nyak lehetséges tünetei
- nyakmozgás beszűkülése izom kötöttség miatt
- nyakmozgás beszűkülése csigolyák deformitása, vagy porckorong elváltozás miatt
- helytelen testtartás miatt kialakuló nyaki feszülés, vagy aszimmetrikus nyaktartás

A mozgásterápia elemei:
Mint minden gyógytornát, ezt is az első alkalommal állapotfelmérés, mozgás-és izomtesztek előzik meg. A torna maga bemelegítéssel, a kezelt izomcsoport átmozgatásával, szükség esetén előkezeléssel ( masszázs, UH kezelés, bioptron kezelés) indul. Ez a szakasz a kezelés összetettségétől függően 10-20 perc.
Ezután a gyógytorna célirányos, mozgásterápiás része következik. Az ICAROS-on felvett testhelyzet a nyakizmokat tónusba hozza, a Páciens alapállapotától függően fokozatos nehezített helyzet ad lehetőséget a fejlődésre, de a visszajelzésre is, hisz azonnal megérezhető egy erősebb terhelés ereje az izmokra.

Először csak maga a gép használata kerül sorra, kb 5-10 perc, majd a VR szemüveggel és a megfelelő programmal együtt további 10-15 perc teszi teljessé a mozgást.

A nyakizmokban rengeteg érzékeny receptor van, amelyek ingerlésével lazítás és/vagy feszítés irányba az egész gerinc menti izomzatot "beprogramozhatjuk". Ez rendkívül jó alapot ad arra, hogy a nyakizmok tónusát normalizáljuk ( feszes, kötött nyakizmokat lazítsunk, vagy lazítani tanítsunk)

Az ICAROS-VR a gerinc, egyensúly, koordináció, test egységesítése és rugalmasítása szempontjából is A tökéletes eszköz!

Várható eredmények:
- testtartás javulása
- rugalmasabb mozgás
- jobb térmozgás
- jobb egyensúly és koordináció
- lazább és terhelhetőbb nyaki szakasz
- kevesebb fejfájás
- általános erőnlét növekedés

Az ICAROS-VR terápia végeztével a várt eredmény elérése után is folytatható a kezelés, rendszeres ismétléssel a jó állapot bármeddig fenntartható!

Jelentkezés:
Pap Andrea
andrea@papandrea.hu
06204263732
Telefon:+3620 426 37 32
E-mail:info@vrrehab.hu
Telefon:+3630 274 88 27
E-mail:info@vrrehab.hu
Elérhetõségek