ICAROS a mozgásterápiában

VR technológia a testfejlesztésben

Szerencsés korban élünk, hisz megannyi lehetőség áll rendelkezésre mind a test egészségesen tartásához, betegségek megelőzéséhez és a gyógyításhoz is. Látványosan fejlődik a gyógyszeripar, az orvostudomány (diagnosztika, műtéti technikák, ortetika, protetika, műszeres technológiák)

A gyógytorna/mozgásterápia eszközei talán nem modernizálódtak ennyire látványosan, de valójában, mivel sokkal komplexebbül látjuk az emberi testet, a manuális és az eszközös lehetőségeink is sokat fejlődtek!

Azonban van egy terület, amit hívatlanul is magunkévá és a fizioterápiává tehetünk, pedig nem nekünk készült eredetileg. A szórakoztató centerek tavalyi és idei nagy "felfedezése" a virtuális valóság. Erre épülve a VR szemüvegek.


Hatalmas ráeszmélés volt számomra gyógytornászként ennek használata a mozgásterápiában, főleg, hogy a piacot kutatva már a VR-t mozgás (önálló mozgás) élményével is kiegészülő gépet találtunk!


Az ICAROS-ra ma már külön speciális tudásanyagunk van, amit napról napra bővítünk, hogy speciális esetek számára is fejleszthessük. Munkánkat a VRrehab néven védjegyzett márka alatt végezzük, célunk a tökéletes rehabilitáció. Olyan magas szintű életminőséget szeretnénk a Pácienseink/Vendégeink számára vissza/adni amit az állapotuk a lehető legjobb szinten elérni tud.

A gyógytornában a VRrehab a folyamatok kiegészítőjeként, majd végső simításban a tökéletesítés befejezőjeként szerepel.A gépet az egyén mozgatja!

A teret a VR szemüveg és a számítógépes program adja!

A test tudatos mozgatását, a stabilizáló izmok erősödését, az ideg-izom kapcsolat fejlesztését, egyensúlyt, koordinációt, testszimmetriát fokoz!A legmodernebb, legmagasabb szintű test-elme fejlesztés számítógépes játéknak álcázva!
Telefon:+3620 426 37 32
E-mail:info@vrrehab.hu
Telefon:+3630 274 88 27
E-mail:info@vrrehab.hu
Elérhetõségek