Küldetés

A tudomány a gyógyítás szolgálatában!

A VRrehab azért indult, hogy az eddig megszokott fizioterápiás lehetőségeket magasan megugorva a fizikai (neuromuscularis) fejlesztés sokkal minőségibb, emeltebb szintű ellátást biztosíthassunk. A gép által olyan izmok kerülnek aktív mozgatásba, amik a törzs és test stabilitását határozzák meg. Nincs több gyenge, fájó izom, nincs több erőtlen törzs. Annak aki a gyógyulásához, rehabilitációjához, és felépüléséhez egy komoly, hatékony és modern eszközt keres a VRrehabilitáció a legbiztosabb módszer!

Rövid történet

Az ötlet tulajdonképpen egy VR szemüveg kipróbálásával kezdődött, amit aztán az ICAROS gép felfedezése követett. Számtalan videó bizonyítja, milyen hihetetlen erős hatással bír az emberi testre a virtuális világ megélése. A programokon, "filmeken" keresztül kapott képek az egész testet beindítják, az idegrendszer és izomrendszer úgy kapcsol be, mintha valóban élethelyzetbe kerülnénk. Automatikus programozás és fejlesztés érhető el az embereknél a testi állapotot illetően anélkül, hogy unalmas gyakorlatokat kellene ismételni. Sőt, a szemen keresztül látott képekre történő reakció sokkal jobban beépül, mintha csak a test mozogna (pl. súlyzókkal).

A VR programok és a gép megismerése után már csak egy apró lépés volt annak felismerése, milyen rendkívül hasznos lehet ez a rehabilitációban, gyógyításban. Az ICAROS gép a fitnessben és a betegkezelésben is nagy ugrás, a technológia az emberi fejlesztés szolgálatában áll!

VRrehab - Forradalmian új módszer a gyógytornában
Telefon:+3620 426 37 32
E-mail:info@vrrehab.hu
Telefon:+3630 274 88 27
E-mail:info@vrrehab.hu
Elérhetõségek